Saturday, January 17, 2009

Tak Lena Tidur

16.01.09 Jumaat
Hisy...apa masalah pun aku tak tahulah bila aku tak lena nak tdr.Jam dh pkl 12.40 pagi, sllunya aku dh blh tdr kalau aku letih berkarya, sure lena dah diulit mimpi.Tapikan...mlm tu susah btl nak lena.Puas aku membalik-balikkan diri atas katil sambil mkn apam balik hahahaha gurau je!apa kes masa nk tdr nk mkn lagi.Pulak tu mkn ats katil lagi tu, hisy...tak senonoh btl.Hahaha saja je wat lawak daa...mmg malang aku mlm tu!.Nak tdr tak boleh, pusing kiri pusing kanan tak mau gak lena cuma U-turn je aku tak try aritu hahahah Agaknya kalau aku wat U-turn baru blh tdr hakhakhakhak lawak lagi hehehehe

Bila nk pejamkn mata, asyik nmpk muka bdk ni.Pelik?.Apsal plk dia yg aku nmpk?.Musykil btl.Nak kata aku kenal sgt dgn dia, tak gak sbb aku tgk dia kat blog dia je!.Nak kata aku prnh ber emel dgn dia aku langsung tak tahu alamat emel dia, jgnkn alamat emel alamat rumah diapun aku tak tahu hahahahahah Nak kata aku ada no hp dia lagilah haram aku takde.Hisyy...mcm mana ni?.Aku msh membalik-balikkan diri, masih jugak gitu.Tak mau lena.

Tak blh jadi ni, aku kena tdr jugak, jaga kesihatan.Aku try je pejam mata sambil mulut terkumat-kamit baca doa.Dlm pkl 2 lbh br lena, hah! apa lagi esk pagi bila bgn tdr, mulalah skt badan2 ni!.Hisy...hisy...what a pity!.ewah...ckp org putih plak heheeheeheheh

Sampai ke harini aku musykil, kenapa dia plak yg aku rindukan?.Kenapa ya?. Agaknya sbb dia rajin layan lawak aku kot?hahahaha aik! org lain pn aku layan gak.Hisy...hisy...sbb dia cantk kot dan msh muda kot? sbb dia suka kau kot?Suka sbg kawan laa takpun suka seorg adik kpd kakaknya hakhakhak

Udahlah...apa2 pun aku terima kejadian hr tu.Pasti ada hikmah di sebaliknya kan?.Ya lah...tolonglah angguk kepala korang utk aku heheheh

Oklah...salam

6 comments:

ALEEN January 22, 2009 at 2:26 AM  

HAAAAA RINDU KT SAPE TU HAAAA

sweethOneY January 22, 2009 at 10:17 PM  

hehe
sape la yg dok diingatkan tu :D

pharmy53 February 5, 2009 at 2:11 AM  

Salam anakanada Salbie,
Tak leh tido ye, bak baca buku Statistic yg tebal-tebal, gerenti tido.

Durrah Fatiha February 14, 2009 at 7:44 PM  

Salam cik adik,
hari tu tak leh tido ya? Nampaknya, dah tertido lah tu. Sampai hari ni tak bangun-bangun lagi eh? hik, hik... Lekaslah bangun cik adik ooi, up-date blog nii. Jangan marahhh...

dS February 15, 2009 at 6:30 PM  

Salbie... yuuuhuuu... cak!!! Assalamualaikum, selamat pagi!

Salbie S February 16, 2009 at 4:09 AM  

Aleen-ala buat2 tak tahu konon hakhakhak

Izza- ntahlah huhuhu

Pak Pharo-Eh blm tntuu pak, kalau best buku tu lglah sukar nk tdr pak, waduh2 bapak heheheh

Kak Durrah-hahahah tu bkn tdr lagi dh, itu koma, titik noktah jawabnya hahaha

Kak Dewi-amboi3 wasalam...tiba2 je muncul, wah sejak jd pnlis cinta ni makin menyerlah bintang dewinya huhuhu (apalah yg aku repekkan ni heheh)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP