Tuesday, December 15, 2009

184:KUAH KACANG NASI HIMPIT







Makan nasi himpit dgn kuah kacang. Huh lama tak makan. Bila teringin je baru buat isy3
Kuah kacang is very much synonym with satay. Ewah tulis bhsa org putih beb agagrrrr buang tebiat ke ni?isy3

Semula semula......kuah kcg is very much synonym with satay but dalam kes aku ni kuah kcg is a must hoho a must tu...during festive seasons especially during hari raya. IT feels tak lengkap tanpa kuah kcg sbb di mana ada nasi himpit di situ mesti ada kuah kcg to eat along with rendang daging/ayam. Cmpur aduk bhsalah plak isy3....

Tgklah gmbar kat atas tu...hr ni rasa mcm nak makan lagi lah kuah kacang, eh makan kuah kacang plak...rasa nk mkn nasi himpit dgn kuah kacang huhu

Oklah....zasssss





2 comments:

Penabahari December 19, 2009 at 1:01 AM  

Salam Bie. Makanlah jangan tak makan...biar makan asal jangan tak makan. dahh..

Bie'z December 19, 2009 at 1:33 AM  

wsalam Pak
hehe a ah teringin tetiba..Hr ni pun msak lagi pak, kejap je licin pak..isy3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP