Thursday, July 28, 2011

SELAMAT MENG UPDATE...

Bismillahirahmannirrahim

Salam semua,

HUwaaa sudah lama tidak mengemaskini belog sendiri.Sebenarnya saya tidak tahu apa yang hendak dihias-hiaskan kuz7 .Erk… tidak tahu atau sengaja buat tidak tahu hehe Saya tergelak nakal di situ.

Hari ini saya sangat gembira.Entah kenapa? Horeyeahhh… Tetapi, dalam fikiran saya ketika ini saya sedang ligat memikirkan something [Baca: sesuatu].Moga-moga apa yang saya fikirkan itu menjadi kenyataan.Insya-Allah.

Dan… tiba-tiba, kenapa saya berubah cara penulisan saya di sini? Saya bermimpikah? Haha Mungkin ya saya sedang bermimpi. Kenapa? Mengapa? Haha biarlah rahsia.Kan saya sedang memikirkan sesuatu…

Belog saya yang tidak seberapa ini akan ditambah baik pulih sedikit demi sedikit.Insya-Allah, saya akan berusaha.Bak kata kawan saya Yie [baca belog dia di sini http://nazriehaslieanie.blogspot.com] usaha lif kejayaan hehe.Belog ini mungkin saya masukkan dengan pelbagai cerita, tetapi yang jadi keutamaan ialah cerita masak-masak horeyeahhh saya sangat-sangat suka hehe.

Bulan Ramadhan dah nak datang.Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan.Tidak sabo pulak. Rebutlah peluang yang berlipat kali gandanya itu.Hanya di Universiti Ramadan.

Okeylah! Sekian dulu.Nanti saya takut saya lebih mengarut-ngarut pulak.Take care you all [Baca:Anda semua ambik kisah…hehe]

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP