Sunday, June 22, 2008

CARREFOUR

Berjalan-jalan di Carrefour Wangsa Maju.Aku tak beli apapun, aku cuma tengok2 org.Macam2 ragam manusia ni!.Aku yang duduk di bangku sambil cuci mata pun adakala geleng kepala je!pening aku.Tapi...nak menunggu kakak dan family dia punyalah lama kat Kedai Focus Point

2 comments:

arianna adrizal June 30, 2008 at 3:20 AM  

slm :)
mcm2 ragam kan.
ssh nk fhm kdg-kala.

Salbie S October 9, 2008 at 12:09 AM  

waalaikummussalam
terima kasih arianna kerana sudi ke blog ni yang hampeh rasanya.Saya tak punya masa sebenarnya utk update atau upgrade atau yg seangkatan dengannya.Bagaimana hari raya?beraya di mana?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP