Monday, January 11, 2010

189:CABARAN MENULIS TANPA HENTI...


Photobucket

(takut pulak tengok pic kat atas ni heheehuhuuhannahaha)


Macam buat keje gila je ni??Hehe....taklah...aku sihat alhamdulillah tak gila lagi. Idea ni datang tanpa rela. Dah lama rasanya tak mencabar diri sendiri hehe. sanggup tu!!!

Mungkin sebab aku pakai t-shirt australia yg kakak aku belikan semasa dia pergi bercuti dengan kawan dia yang melawat anaknya di sana hingga aku boleh berfikir jauh seperti jauhnya australia dan malaysia hihi. Aku memang suka berangan pun dan berfikir yang bukan-bukan huhu
Aku doa aku dapat lakukan cabaran ni dengan jayanya.
Ketika aku menulis blog ni, dalam tempoh 2 jam aku siap menulis 8 buah puisi. Alhamdulillah.

Dan....ketika cabaran ini aku mulakan...aku sempat,

1.baca emel
2.tgk wonderpets kat hp kih3
3.dgr lagu yg aku suka
4.ambik gambar
5.makan
6.duk berangan
7.membaca
8. ym
hehehe....
OKlah...aku nak teruskan cabaran aku ni...daaaa
Doakan aku!!!

4 comments:

Penabahari January 12, 2010 at 12:54 AM  

Salam Bie,
Wah dahsyat Bie nie, 2 jam dpt 8 puisi..eh eh eh...Pak terus tertinggal jauh...

Durrah Fatiha January 12, 2010 at 4:41 AM  

Salam Salbie,
Teruskan menulis... Auntie tak nak kacau org tengah b'semangat nih!!

Bie'z January 19, 2010 at 6:11 PM  

Wassalam wbt PAk
Hehe taklah dahsyat pak,biasa2 je nak mencabar diri,mampu ke tdk saya lakukan hehe
Takpe2..pak kejar saya lepas ni...mana tahu lagi hebat dan lagi dahsyat
heheTeruskan perjuangan pak ye..

Antie Durrah,
Wassalam wbt
kih3 ngada2 lah antie ni,jomlah kacau2 saya,boleh je he3

en_me
thx...lama tak dtg sini?bz ke?hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP