Tuesday, December 2, 2008

Apa Yang Aku Buat Hari Ni!

Tak ada yg best sgt hari ni.Aku nk Photobucketdate blog.Sambil berkarya aku curi-curi masa, eh! curi masa tak apa bkn menjadi kesalahan pun tak kena tangkap dgn polis pun hakhakhak amboi3 Kak Seri terbahak-bahak nampak hahaha.Kalau nak berkarya aku tak kira masa, macam Kak Seri jugak hakhak Sebenarnya dlm 2,3 hr ni aku letih sgt.Terlalu letih yg amat.Nasib baiklah aku keje menulis je, kalau keje dgn org-yalah!mestilah keje dgn org takkn dgn lembu pulak hakhak-agaknya lah entah dpt entah tdk aku rileks2 makan2 baring2 kat ofis org hehehe kalau dh letih sgt.Byk sgt benda yg aku fikirkn, mcm2 Aznil tau!hakhak agaknya entah brp juta perkataan dan ayat2 cinta hehehe yg ada dlm otak aku ni.Nak aku tls di sini mmg aku tak mampulah kan.Dan...mmg otak aku letih sgt.Menulis mmg meletihkn tp tu lah yg aku suka, keje sendiri, tak pyh susah2 nk gi ofis, tak pyh nk susah payah bgn pagi gi keje yg ikut ofis hours, mmg tak payah nk fikirlah cuma nak menulis apa pd setiap hari tu yg aku kena fikir.Aku prnh suruh anak buah aku buat novel tp sekerat jln je.Bila aku tanya nape, eh! dia tibai senyum je kat aku.Mak ai, aku dpt agak nape, sbb penat otaklah tu.Bila aku ckp kat dia smlm dia angguk je dgn senyum manis dia tu!.Erm...tau takpe.Menulis tak blh dipaksa, kalau tak minat mmg susah ar!.Takpe...stop it! Red color.

Hari ni aku buat apa ya?. Aku baca ni...
Photobucket

Aku baca ni juga...
Photobucket

Ntah bila nk katam pn aku tak tahulah hehehe Nama penulis nvl ni tak payah ar aku perkenalkan lagi sbb pd siapa yg selalu bc nvl produk drp ALAF21 sure biasa dgr ar nama penulis kecik molek ni! Aku sllu buat lawatan sambil belajar sambil mengusik kat blog akak ni.Orgnya ok!.Jgn tkt...dia ok!hihihi

Aku buat ni...
Photobucket
Vroom..vroom..vroom..eh! bkn vroom vroom ar tp broom..broom..broom sbb ni broom kan so bunyinya kena mcm tu!Isy...blh sampai ke? hakhakhak AKu gi mana td?.Gi Jbtn Pendaftran sbb aku takde KP hakhakhak Gi Giant beli kuih utk Doraemon hakhakhak Masa kakak aku bwk kete aku mcm mem bsr duk kat belakang sambil selak kain, eh! selak kain plak apa ke jadahnya heheh aku selak nvl, baca nvl ar! tak nak buang masa merata-rata hehehe

Aku buat apa lagi ya?.Cukuplah tu tak pyh byk2 buat pening kepala je nak baca sbb aku tahu kalau org bukak blog bkn nk bc sgt pn nk tgk gmbr je lbh, btl tak anak2 semua?.
Yg pasti aku terlalu letih sebenarnya...mcm2 yg aku fikirkn, isy...nasib baek tk jd PM kan hakhakhak Korang tau tak, kdg kala nk tdr pn msh duk berfikir macam mana tu! heheh sampaikn kawan aku pn tahu aku ni kalau nk tdr pn mesti tak ingat benda lain asyik duk fikir je masalah dunia hakhakha
Tapi, walaupun aku letih, aku tetap ceria.Aku hrp korang begitu juga, walau apapun hidup kena

Photobucket
supaya tk kedut muda kena awek eh! awek plak kena awet muda, mcm aku, ada ka patut org tanya aku sekolah tingkatan brp, ada ka?patut ka?Heheh mmg patut ar! sbb aku mmg nmpk muda drp usia aku yg sebenar hakhakhak

Akhir sekali aku nk kata

Photobucket
eh!jgn ada jantan yg perasan plak, aku tujukn pada blog aku ni yg dh byk aku mskkan 3ntri rupanya.Tak sangka buah nangka btl hakhakhak aku rajin jugak buat blog ni semuanya dtg secara tak sengaja, takde sapa2 pn yg pengaruhi aku cuma aku sendiri yg ntah mcm mana tiba2 plak blh terbuka kata org perbuatan 'ter' tu kan tak sengaja heheh buka blog salah seorang penulis lelaki yg cukup terkenal kat Malaysia ni.Mcm aku angau kat dia pn ada hakhakhak apa dia?nak tahu sapa?ala tak pyh bz body shop ar...buat malu aku jerk! dong ah!..hehehe minah jiwang jugak aku ni ya! ya semua org kata aku gitu, nyampah btl.Dh nama aku penulis, mestilah kena jiwang, kena feel btl tak Kak Seri?hehehe berseri-seri muka Kak Seri bila aku ajukan soklan ni kat dia hehehe
Oklah...salam semua.Aku nk berkarya utk hari ini dlm sejarah hakhakhakhak

1 comments:

seriadriani December 4, 2008 at 7:51 PM  

terima kasih baca novel kerana terluka.
kelako ar word verification kat bawah ni: sendpi.. (send pi la!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP