Wednesday, December 3, 2008

Pelik???

Pelik? Apa yang peliknya?.Kat mana peliknya?.Isy...aku lagi pelik bila orang kata aku pelik.Patut ke?Pelik ke aku?.Itu org lain yg menilai aku, agaknya depa selalu gi Nilai duk shopping2 tu yg suka sgt nilai aku tu!hehehe aKU Sendiri jadi pelik bila org kata aku pelik.Tak ke pelik tu?hehehe rasa mcm berbelitlah pulak...hehehe

Adakah maksud mereka bila kata aku ni pelik blh disamakan peliknya aku mcm gmbr ni;hehehe
Photobucket

Photobucket

Apa-apa jelah kan, lantak ar dia org nk kata aku pelik ke apa ke, aku mmg tak kisah sbb aku dah tahu yg aku ni mmg PELIK pn hakhakhak kat mana peliknya aku...hanya yg prnh jumpa dn bercakap dgn aku je yg tahu di mana kePELIKkan aku tuh! hehehehe kalau nak tahu, jom ar kita jumpa hakhakhak Tapikan...Asna tu awal2 dh menolak nk jumpa kita...entah nape, pelikkan?...eh!pelik juga hehehehe Eloklah tu...hanya yg pelik pelik je yg takkan bertemu sbb bila sama kutub mana blh menarikkan?PELIK hakhakhakhak

10 comments:

Salbie S December 3, 2008 at 8:51 PM  

entahlah Izza?heheheh
jom ar jumpa....kalau nk jumpa, kita spt dlm gmbr trsbt hakhakhak

ALEEN December 3, 2008 at 10:03 PM  

HAHHAH pelik btol la pelik ni. pelik , kenape pelik rase yg pelik ni pelik , pelik ??

Pena Keris December 3, 2008 at 10:19 PM  

Gua pun selalu kena camtu sis..!!
Ramai orang panggil gua pelik..
Pasal apa ntah..!! Mungkin sebab gua ni ada darah keturunan dengan alien kot?..
Kehkehkeh..
Mulut orang tak buleh kunci.. Hati orang tak buleh teka..

Hasad dengki?.. Mungkin..
Salam..

Y A T T Y December 4, 2008 at 6:20 AM  

ahahahh
k.bieku sorg nie..

sapa yg dok kata k.bie pelik nie??

stiap mnusia ada sifat2 tersendiri..
pelik ke xpelik kerr,anda tentukannye..
eh eh ape aku merapekk nieh??
pelik tol aku nieh..;P

pharmy53 December 8, 2008 at 6:32 AM  

Selamat Hari Raya Aidil Adha. entri yg cukup pelik, hehehe...

MiSZuE December 9, 2008 at 7:32 PM  

bukan pelik tapi honest n funny..
cyg kak bie..wah ober ni hahaha

Farah December 11, 2008 at 8:40 PM  

erm. xpelik pun.
eh, pelik la pulak.
haha.

Salbie S December 20, 2008 at 7:43 PM  

Aleen- ya acik lagi pelik bila kwn aleen kata acik pelik hehehe lagipun mmg ramai yg kata begitu.Eh! apa yg peliknya?hisy...hisy pelik btl hehehehe

Bro-aku rasa sbb kita ni org seni dan pnya diri yg tersendiri (yalah takkn diri org lain plak kan?hehehe) gaya, cara dan karakter tersendiri sbb tu org anggap pelik.hisy...pelik2 hehehehe kadang2 tu org tk fhm sbb kita masa tu tgh hayati skrip karya kita hakhakhakhak diorg tu yg pelikkn bro?

Yatty-eh! mmg ada yg kata gitu.Ala...Pak Samad Said pn ada kata.hehehe Bila masa pulak pak Samad kata aku gitu sdgkn aku tk prnh berckp pun dgn dia dan dia sendiri pn pelik jugak hakhakhakhak

Pak-heheh Slmt Hari raya korban jugak wpun dh terlepas korbannya hakhakhak pelik jugak kan?hihhik kenapa br skrg nk ucp slmtnya hehehe

Zue-eh! ya ke tu? yalah tu? hehehe ya ya saya mmg suka mkn honey yg sweet sbb tulah jd honest hehe pelik tul mkn honey blh jd honest hehe kalau funny tu mmg saya natural bkn dibuat2 utk menjd pelawak semata-mata sebesar matahari nak hiburkn hati org lain.oh tdk tdk
eh syg kita ke? bkn buat lawak kan?hehehe sayang anda jugak dan sayang anda lagi dan lagi dan lagi heheheeh

Farah-eh! pelik jugak ingatkn anak buah sendiri sbb nama sama dan mana tau nak menyamar dgn makcik dia yg sorang ni hehehe rupanya org lain daa...hehehe rasa pelik jugak mcm mana blh sampai ke sini hehehe anyway thanks sbb sudi singgah menyinggah.Datang lagi ya!

Yus Yusof December 21, 2008 at 7:51 PM  

Kehkehkeh.. Gua tak rasa yang gua ni orang seni sis..!! Gua cuma insan biasa je.. cam lagu Ella tu..!! Eh?.. tu dua insan bercinta daa..
Kehkehkeh..!!

Pasal hayati karya sendiri tu gua memang sokong lima puluh ratus peratus..!! Kengkadang gua terbawak-bawak karekter ciptaan gua tu.. Hahahahaaa.. anjing kurap pun takut nak dekat dengan gua masa tu..!!
Yang pastinya semua orang punya cara sendiri meluahkan ekspresi sendiri.. macam-macam cara ada..!! Sampai yang tak pernah terpikir pun ada jugak..!!
Kehkehkeh..

Salam sis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP