Tuesday, December 2, 2008

Tag Dari Bro Kepala Labuci

1) Do you think you're hot?:

Apa daa...kalau aku hot sureheboh aku laris di pasaran macam goreng pisang panas hakhak tak...aku suam-suam kuku kaki ku je!ahaks

2) Upload your favourite picture of you?

Photobucket
Oh! aku suka pic ni coz aku suka keje keje keje dan keje sampai mati katak hakhakhak

3) Why do you like that picture?:

Oh! sbb aku suka buat keje drp membebel tak tentu pasal hakhak

Oh! sbb aku suka keje keje dan keje sampai mati katak gitu hehehe

4) When was the last time you ate pizza?:
Ntah ar...aku tak mkn pizza tapi kalau kwn aku yg nama Fidza tu dh lama aku baham dia kat tgh hutan sbb dia ganazzz giler hakhakhak

5) The last song you listened to?:
Fall For You-Tapi aku bkn jth atas ko ya bro kang tak pasal2 bini lu bantai gua
hakhakhak
6) What are doing right now besides this?:
Minum ,makan, chat, buat keje ar...keje keje sampai mati katak aku kejekan hakhakhak


7)What name would you prefer besides yours?:

Cukuplah yg ni je! aku bersyukur okeh!

Tag 5 people to this :
No one sbb aku dh tag kwn2 aku siap aku bg name tag dan smart tag agagagagagagagaga


Ok! bro gua dh jwb soklan peksa lu yg senang sgt tu!hrp dpt score staright forward A na..hakhakhak apa apa an aku sih!.Ok ya! hrp lu puas hati,kalau tk puas ht lu jwb ar sendiri kasi puas hati, jantung, kaki, limpa ko ok!hakhakhak

2 comments:

Pena Keris December 2, 2008 at 1:11 AM  

Wahhh.. cantit..!! cantit..!!
Gua bagi sepuluh ratus taik bintang kat ko la sis..!!
Kehkehkeh..
Mekasih sebab jawab soalan periksa darjah tiga anggur ni..!!

Salbie S December 2, 2008 at 1:49 AM  

hahaha sama2 tahi bintang takpe lagi jgn tahi mata ko bro sudahlah sebb aku tak kuasa nk kumpul taik mata ko sbb tak laku pn hakhakhak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP