Sunday, March 29, 2009

113:Oh! AKu

Tok tok tok salam...

Apsal tak ada org jwb salam aku ni? Aku tolak je sesuka hati aku pintu umah ni hahaha

Sekali tolak mak ai, berdebu, bersawang dan berhabuk sana sini geli betul aku hehe Check punya check, umah sendiri daa...huhuu alamak! termalu suda...hehehe

Terima kasih pd yg mengunjungi umh aku yg dh hampir nak di makan anai-anai ni! Aku ada...tapi kadang2 mcm takde.Macam mana tu? hehehe

AKu tgh kumpul duit nak buat umh batu, tu pasal tak muncul2 dan up date umah sendiri tu...kalau buat umah batu, anai2 takde kan?heheh

oklah...semua. Aku chow dulu. Aku tgh mood nak menulis, sbb tu hilang tu hahaha

Take care ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP