Tuesday, September 1, 2009

168:MOOD MEMBACA

Photobucket


ft

Kedua-dua buku ni aku dapatkn di POPULAR BOOKFEST kat KL Convention Centre masa Hari Merdeka hari tu. Nasib aku ada program je kat situ, kalau tak, memang tak sampailah aku ke KL hehehe

NORA ISA sori baru dapat nak beli nvl awak~NAMA SAYA MILO, padahal dh lama nk beli tapi tak terbeli-beli. Last2 beli sepeket MILO je utk anak2 buah kah3 Novel ni dah separuh dibaca. KIraan terkini ewahhh siap buat kiraan maths lagi hihihihi, tinggal lagi 27 ms nk habiskan.

3 comments:

cerpelai September 2, 2009 at 7:05 AM  

Dak Milo tu pun hasil Ratu Seram ke sis? Gua tak tau pun?

Bie'z September 2, 2009 at 10:33 AM  

kih3 lu silap ar bro...baru aku teringat nama btl rose tu nora gak ek? kawan aku tu nama dia nora gak..al kisahnya...br aku tersedar dan tersedak kih3

nora September 9, 2009 at 12:37 AM  

Kak B, jangan lupa komen yek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP