Sunday, February 22, 2009

Hot And Cold

Ya aku HOT and cold huhuhuhuhuhu
Aku gurau jelah!.
Apa kes?. Yg betulnya aku hot je, kalau cold
tu kurang ar! Huuhuuhu
Yalah...nama pun duk kat Malaysia kan, cuacanya
selalu hot bukannya cold, kalau nak cold duduk je London huhuhuhuhuh
Ya aku admit aku panas...panas baran. Ala...aku
bkn saja2 nak panaskan suhu tu secara sengaja d
an tanpa sbb, kan?. Gila ke apa aku nak marah2 kat
org tanpa sebab?. Hisy...itu kamu kata Estranged
bukan aku huhuuuhu
Bila aku kena kutuk kat belakang, barulah aku
tahu, suka main kotor diorg ni.Hisy...ikutkn hati...
memang mati huhuu takpelah...aku sabar je! Pastu
kan yg paling menghiris hati, aku dh siap diberikan
amaran, jgn marah2 lagi, kecik hati org.Aik...apa ni?.
Takkanlah menegur yg salah pun salah?. Hbs tu,
menegur yg betul jadi salah macam mana pulak?.Aduh
dunia ni makin dihuni oelh manusia terbalik bukannya
terbaik. Masa kena sound camtu, terhris giler hati aku,
Tuhan saja yg tahu.Takpe, sabar jelah! Start drp haritu
hingga ke saat ni, aku dah tak berani nk menegur, kalau
aku nmpk benda yg salah, aku diamkn aje, kalau tak nak
sakitkn hati sendiri, sepantas kilat aku aku larikan diri
huhuhuhu Memang pelik sgt, aku menegur utk kebaikan
bkn untuk menjahanamkn. Kalau benda kecik mcm tu dh
tk blh fikir, aku rasa kalau benda2 yg berat lagilah, langsung
tak nak fikir agaknya.
Allah bagi manusia akal yang sempurna berbanding dengan
makhluk lain, fikirkanlah. Sebab tu kepala otak letaknya
di bahagian atas, bukannya bawah. Kalau kat bawah?Hah lu fikirlah sendiri.
Assalamualaikum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP