Thursday, July 2, 2009

144:JAWAB TAG HANNY ESANDRA

Bulan baru ni agaknya bulan tag meng tag org kembali semula ya setelah sekian lama menyepi hihihi Ni tag dr penulis yg aku teka aritu kecik molek orgnya hihihi Nasib baik baki smart tag banyak lagi, kalau tak...hah! lu pk lah sndiri labu labie hehehe
Hanny,memang awak kecik molek pun kan?. Tapi...sekali menyengat, memang hangat. Silap2 terkena panggilan hangit hahah huish...ada kait mengait buah kelapa ke tu? Ahahaha

...JOM JAWAB TAG...

1. Nama panggilan saya
~Bie ~

2. Saya sedang mendengar
~ Org yg tak dgr kata hahaha blh gitu jwpnnya~

3. Kekasih saya sekarang
~ Kahkahkah Kekasih Yang Tak Dianggap= Kertas~

4. Mungkin saya patut
~ Menulis dan menulis sampai tua ~

5. Saya suka
~ Melancong, Menulis, Melukis, Menyakat hihi~

6. Sahabat-sahabat baik saya
~ Sahabat Sejati nyanyian kumpulan UNIC haha ~

7. Saya tak faham
~ Tak faham, tanyalah hahaha~

8. Kerjaya saya sekarang
~ Menulis sampai pandai~

9. Saya baru kehilangan
~ Hilang tenaga nasional bhd (TNB) hahaha... ~

10. Ramai yang berkata saya
~ Suka merapu, lawak, kelakar, pemarah, pemurah, mental (huh!) ~

11. Makna nama saya
~ ???? ~

12. Di suatu tempat, seseorang sedang
~ Skodeng hahha ~

13. Bila saya terjaga dari tidur
~ Ingatkan PC hihi~

14. Saya paling meluat bila
~ Tergedik gedik~

15. Saya rasa haiwan yang paling comel adalah
~ Ntah!~

16. Aktiviti/program hari ini
~ Menulis, menyakat, membaca ~

17. Malam ini saya akan
~ Akan tunggu malam hahaha ~

18. Esok saya akan
~ Akan diketahui esok hari hihihi~

19. Sebelum tidur saya akan
~ Baca buku dan baca doa ~

20. Perancangan hujung minggu
~ minggu menulis hihihi ~


21. Saya sedang menanti
~ Nanti-nantilah saya bagitau huhu~

22. Saya rasa kesal bila
~ Dituduh macam2 aznil hihihi~

23. Saya sangat berharap bila
~ Saya mengharapkan sesuatulah haha ~

24. Saya rasa saya seorang yang
~ Suka menyaKAT, berbaKAT~

25. Telefon bimbit saya
~ Dalam beg bimbit Samsung haha ~

26. Saya sedang merindui
~ Ada memang ada tapi macam tak ada makanya ada-adakanlah jgn mengada-ngada dan ada-ada aje! hehehe ~

27. Umur saya sekarang
~ 100-10-10-12-4-5-8-9-10 agaga kiralah sendiri ~

28. Pengalaman pahit untuk minggu ini
~ Makan peria. Mak ai pahit betul kahkhakah~

29. Pengalaman manis untuk minggu ini
~ Dapat minum air manis ar hahahaa~

30. Kali terakhir tengok wayang
~ 5 thn lepas hahaha ~

31. Dalam seminggu saya akan up-date blog sebanyak
~ Aiman tak kisah hihi ~

32. Dalam dompet saya ada wang sebanyak
~ sebanyak? setakbanyak haha~

33. Kali terakhir menonton televisyen
~ Malam tadi~

34. Channel TV kesukaan saya
~ Rancangan Masakan, Travel n Living~

35. Orang yang anda rasa nak tag
~ Org keje dgn Smart tag hehehe~

~~~HANNY, diharap puas hati dgn jwapan tag ni ya.Kalau tak puas hati, bagitahulah...blh dibetulkan? betul betul betul...KOmen dan komplenlah apa yg patut. Kalau tak puas hati gak, pergilah buat aduan di KAUNTER ADUAN ya agagaga~~~

5 comments:

defina July 2, 2009 at 10:50 AM  

fuhhh, nasib baik tagkan orang yg kijer kat smart tag, 35 soalan tu.... :P

Sanur Sukur July 3, 2009 at 8:38 PM  

5. Saya suka
~ Melancong, Menulis, Melukis, Menyakat hihi~

hobi kita sama tapi saya tak paham apa arti menyakat hehehehe maklum bukan orang melayu

zakiah July 5, 2009 at 4:53 PM  

Salam singgah di pagi hari
Sungguh bisa melawakkan saya hari ini
Pandai benar Salbie S menulis
Moga gembira selalu

Hanny Esandra July 6, 2009 at 1:11 AM  

heheheh..
puas hati.. :-)

Bie'z July 6, 2009 at 5:41 AM  

defina~hehehhe sajo jo tu!


Sanur~Menyakat tu mcm mengusik atau berguraulah hihih

Zakiah~Heheheh biasa.Lawak melawak membawa bahagia


Hanny~Fuh! lega hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP