Wednesday, July 22, 2009

156:AWARD DARI HANNY ESANDRA

sfdg

1. Sila copy paste award ini di blog anda:

Udah. Jenuh suruh org tlg pakukan hahahaha

2. Sila copy paste award ini di side bar blog anda.

Wah! habis paku macam ni hahaha Iyalah! Baiklah! jgn kat side bar, dkt choc bar, bar code seme kita nak tepek hahahah joking je Honey

3. Passkan kepada 5 rakan anda:

(Ala...kene pass ke? Igtkan kita je yg dpt sepesel dan khas gitu huhuu (suka main2 ek! nk kene cubitlah tu kuang3)

a) Antie Zie

b) Ridh

c) Adra

d) K Ieda

e) Naimah

Thx honey. Rasa mcm pelakon penulis terhebat pulak hahahaha




jfty

1 comments:

Ridh-One July 24, 2009 at 10:00 AM  

terima kasih untuk award ini kak bie... sangat hargainya... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP