Sunday, July 19, 2009

154:TAG DARIPADA NAIMAH KUANG3

sEKALI LAGI, Naimah bagi homework huhuhu Iyalah! nak buatlah ni...



Okey, soalannya ialah:



1. Apakah hubungan anda dgn si dia (org yg mengetag anda??


- Kawan lama tapi masih muda hihihi



2. 5 impression terhadap si dia.


- NAIMAH seorang yang:


a) Peramah, mudah mesra alam


b)Cantik


c)Bijak


d)Blh tahan lawaknya


e) aaaa....jap!apa ek?kuang3 Kelam kabut mcm kwnku yg sorg lagi tu hihihihi eloklah kalau dipertemukan mereka berdua ni. Hahahaha


3. Perkara paling memorable pernah dia lakukan untuk awak?

- Tolong tulis MEMO kat MEMOPAD hahaha. SIan dia kuang3



4. Perkara paling memorable pernah dia cakap kat awak?

- Huh! kuang3



5. Kalau dia kekasih awak, awak akan??


-Mai i mak u, soklan ni menakutkan. Hohoho... mestilah syg dia lbh2, jaga hati dia (iya ke ni?hihi), takkan lpskan dia ke tgn org lain huhuhu



6. Kalau dia musuh anda, anda akan??


- Belasah dia cukup2 hihihi



7. Kalau dia jadi kekasih anda, dia perlu improve dalam??


- Kelam kabut dia kot? hahahaha



8. Kalau dia jadi musuh anda, mungkin kerana?

- Musuh ya?Hmmm...sbb kita suka duduk dlm selimut sambil baca nvl. Hah...jadilah musuh dlm selimut hahahhaa



9. Overall impression tentang dia.

- Hemmm apa ya! Panggil PRESS je ar wat PRESS CONFERENCE hehe.



10. The most desireble thing to do to her?

-Apa ek?aduhai...



11. Apakah anda rasa tentang pandangan org terhadap anda?

- Kalau pandangan mata, Suka berlawak, merapu, kelako, banyak idea dan macam2 lah..hihihi


Kalau pandangan mata hati, kita tak tahulah...lupa nk tanya kuang3



12. The character of you for yourself.

- Errmm...saya kelako orgnya, suka berlawak dan agak susah jugak nak jadi peramah. Tgk orgnya dulu. Kalau hati menidakkan, maka jgn haraplah. Kuang3



13. On contrary, the character you hate about you.

- Huh! soklan ni mmg mencabar kesabaran dan kejantanan lembu jantanku...hihihi PeMARAH dan adakalanya KURANG SABAR. Mcm mana tu ek?



14.The ideal person your want to be with?

- Hehehe no komen ar

15.For people who like you, feel something about them

- Ada ke org suka ni? Hehehe kalau ada, terima kasih daun seleri, krn suka akan diri ini. Walaupun tak seberapa adanya. MOga ikatan terus terjalin walau di mana jua diri ini berada, walaupun di alam bunian hahahaha Love u all. Eh! mcm bg ucapan utk pemenang AWARD plak lagaknya hahahaha

16. Nak tag? (Kalau dah terima boleh abaikan.....)

-Org keje smart tag hahhahaa dan mereka yg sudi nk jwb suka suki

Naimah...dah selesai menjawabnya. Tgk baki SMART TAG, aduhai...banyak lagi rupanya. Apa lagi, lepas ni bagilah lagi ya!kuang3 pergh...mcm perlilah pulak ye! Idok ler...gurau je! mcm tak biasa pulak dia...huhuhu

Anyway, thx masih ingat kat kita walaupun kita duduk berjauhan. Jauh di seberang laut. Nak berenang ke sana, bimbang tak kesampaian oksigenku hehehehe


jfty



1 comments:

defina July 24, 2009 at 7:43 PM  

kak bie,
thanks sudi buat kijer skolah nie...
nak tergelak pun ade baca komen tu...hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP