Saturday, June 13, 2009

132:MERAPU KERAPU KERABU GARPU?HEHE

Ingtkn nk smbung citer merapu kita tapi tak jadi plak sbb....sbb hari ni kita tak mkn ikan kerapu mahupun kerabu dgn garpu hahahha kalau mkn, haruslah kita sambung citer merapu tu! hehehe

Hari ni best, syukur Alhamdulillah, sbb pergi makan kenduri di rumah kakak sulung kita. Means kita off day masak dan off line jugak hahahahhaha apa2 aje di tv3.

Apa ya?. Hmmm...itu ajelah kisah kita.Dah...panggil yg lain pulak heheheh (mcm dialog pilim P Ramlee daaa...hehehe)

Photobucket




Photobucket




Photobucket

1 comments:

defina June 27, 2009 at 12:28 PM  

mana resepi nyer nih?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP