Sunday, June 28, 2009

139:SAMPAI SYURGA~FAIZAL TAHIR

Inilah update aku hari ni. Kak LizaBujang suruh aku update blog, maka inilah hasilnya hihih masa tgh YM dgn akk, lagu ni yg saya asyik pasang berulang kali kak. Entahlah nape...kepala ni rasa mcm2 rasa lah pulak. Aduh...
Part lirik yg saya suka, masa ni:

"AKU LEMAH TANPA KAMU
KU INGINMU DAMPINGIKU
AKU FAHAMI AKU BKN TERBAIK UTK DIRIMU
SAMPAI SYURGA KU MENUNGGU
SAMPAI SYURGA KU CINTAMU
HANYA SATU...
HANYA KAMU..."
Kenapa dan apa yg ada pd lirik tu hingga aku jadi tak bermaya karin. Aduhai...nape ya?Hah...apa kata kalau aku ubah lirik jadi camni,"AKU KUAT TANPA KAMU..." hihiihi bahaya gak. Kang tak pasal2 aku jd kuat makan, kuat buat kerja tanpa mkn, kuat fikir, kuat mcm2 kuatlah. Doakn yg baik2 jelah kan hihi...
Oklah...zasss, layannn...


13 comments:

Penabahari June 28, 2009 at 9:13 AM  

Terhibur baca pos Nak Salbie malam ni.
Salam dan selamat malam.

Bie'z June 28, 2009 at 9:31 AM  

HIhi pak ni...ya ke?eh yalah kan...namapun penghibur Faizal Tahir tak,kan tak terhibur plak hihihi
salam kembali dan slmt pagi lah pak...hihihi

HuRuL_Aini June 28, 2009 at 9:14 PM  

hahaha...
suka la lagu ni... :)

YATI June 28, 2009 at 9:19 PM  

hehe yati pn suka sgt tang lirik yg tuuu!^_^


k.bie sehat??
npa jaran2 ja update blog?
bz ye?

Bie'z June 28, 2009 at 11:08 PM  

hihihi hai hurul...lama tk dgr berita awk di tv kihkihkihkih
ooo suka gak ek lagu ni...ok saya tujukn utk awak ya...

Bie'z June 28, 2009 at 11:10 PM  

Yati sayang hihihi OOO suka gak ek tang lirik tu?ala...awak tu jiwang mau tak suka part tu.Iya kan?hihihihi
ya sht alhmdulillah.
Bz?kihkih bz gak ar,nk siapkn manuskrip kecil2an je...maklumlah org baru merangkak.InsyaAllah lps ni rajin2lh up date blog kalau tak mmg sllu kena tegur dan perli dek org hihihi
Saya coba dan coba..cobaaannnnn hihihi

cerpelai June 29, 2009 at 1:35 AM  

Suka dengan 'Superman' ni rupanya.. Kira minat abis laa kat Faizal Tahir ye? Faizal Ambok Liman tak minat ke? Faizal Kokdeng? Faiza Basmathi?

defina June 29, 2009 at 9:00 AM  

kak bie,
wah, nampaknya ramai tul peminat pezal ni yeh....

layan jer lah, zzzaasss!!!

Bie'z June 29, 2009 at 7:42 PM  

Bro Cer~Aku taklah minat dia,dia je yg minat kat aku hahhaa
taklah...merapu ikan kerapu je. Aku suka gitu2 je, aku lbh suka gitu2 apek je hihi
Sapa itu org yg ko sebutkan? asing sgh di telingaku hahaha
Aku suka Faisal Tehrani je kihkihkih

Bie'z June 29, 2009 at 7:43 PM  

Naimah
HIhihihi yalah tu kot. Kalau Faizal Tahir nmpk blog ni sureheboh hari2 dia menapak ke sini hahaha banyaklah...!!!

Adol June 30, 2009 at 7:51 AM  

best lagu nie, layan...

Bie'z June 30, 2009 at 7:13 PM  

ADol~ya layan jgn tak layan .Kang kecik hati pulak si Faizal Tahir tu agagaga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP