Friday, November 14, 2008

Hentam Sajalah Labi @ Lasalbie huhuhu

DaTe 14.11.08

zueanneseridewiabbyfitrinashimaainadurraaleen
aklongumimakfidzaangahsara
kakchiknadiraelyanafarahfaizhafeezwafiymirulyu
erieawieumarayeenasmiraika
naimahmasymoonmundianaeimazue2inaeinaaku

PhotobucketDate
blog kejap...sapa suruh tadi tu ek?heheh Zue-nk update lah ni! smlm 13 hb kan so hr ni 14 hb kan? hah! kira dah UP lah dATe tu kan?heheh mana blh berterusan 13 hb kan kan kan?hahahaha Zue-satu lg, rupanya kita ni berbintang sama ek!GEMINI.So...apa kata lps ni kita gi cari bintang kat Bukit Bintang sambil mkn kentang, lps tu kita terus kejar harimau bintang sampai ke Bukit Gantang dan last sekali barulah kita kejar bintang hati nak nak nak?huhuhuhuu panjangnya citer hahahaha

Ok! dimulakan dengan Bismillahirrahmannirrahim

Eh! AnNe-i ok sikit.Dah semangat nk wat keje nih!heheh sbbnya kawan makin bertambah dan makanya makin bertambah ideaku untuk karang mengarang sampai ke Sungai Karang, Selangor heheheh boleh gitu?

Kak SeRi-lama tu berkursus.Result UPSR Amanda camne???.

Kak DeWI-Maaf nombor yg anda dial sedang bercuti.Asyik dial aku je! letih tau nak gak gi bercuti kahkahkahkahkaha adaa kaa??? heheh

KaK SyImA-dh import kain tudung ke?huhuhu

Kak DUrra-Seteguh Cinta akan ku suruh pekerja kedai buku rembat terus dr kedai buku Popular terus saja dihantar ke sudut kiri penjuru bilikku dan GOLLLLL!!! hehehe .Senang sikit hahahah blh gitu? heheheh

FiTrIna-Jwb soklan peksa elok2 ya nak!mak sentiasa doakn nak ya nak?hahahaha

Ale3n-Ada org cr dlm website KD tadi.Siapakah jejaka MisterI itu? huhuhu

Yi3-Ko ni sapa yg sebenarnya yg hnya.aku (nickname sapa tu ek?hehe) kenali hnya di alam siber, sampai gmbr aku yg masuk dlm paper tu pn ko simpan?.Ko kata siap duduk semeja mkn dgn aku lagi?.Aku dh musykil ni rasa nak korek je rahSIA keMisteriaN ko tu dgn cangkul atauPUN korek dgn jenTERA pengorek??? hahahahah JanGAN BiaRKan DirI Anda BerADA di DAlam MisterI hihihihihihihihi

ABB (Bukit Bintang tuh!hahah) y-Dah makan blm?.Bz ke tuh?

Kak SaRA-Amboi3 pergi bercuti.Best tuh! Cuti2 Malaysia

3ilaZas-Zasssssssssss layannnnnn Ko mmg terror ar melukis huhuhu

Zue
-nak hentamlah ni!heheh kalau tersalah hentam kat muka Zue, Zue jangan nanes ya?hahah silap2 hentam masuk terus ke Zoo (Zue) hahah just joking my dear!(blh gitu?)


DaN...kena berhenti, tak blh tulis lagi sbb warna traffic lights dh bertukar merah pada nama ZUE tu...tak blh langgar lampu isyarat nanti Abang Misai kejar siap dia hulur surat cinta daa...hahahahahakahkahkah

EH! takpe aku nak teruskan jugak...hahaha saman blh dibayar kan kan kan???

Ada yg tanya aku (sapa tu EK? heheheh), entri apa ni?.hahaha senang je jawapan aku, jawabnya ialah NO ENTRI hahahah terkena sudaa...
Ha...sesi hentam menghentam dah tamat, aku nak hentam makanan plak, lapar sih ngak mkn apa2 lagi dr pagi lagi... hah! DieT? kahkahkah bukan langsung...just tak berselera je tadi tuh!hahah.Aku chow dulu.Salam

Di akhiri dengan apa anak2?.Ya...ALHAMDULILLAH

3 comments:

MiSZuE November 14, 2008 at 12:15 AM  

wakakaka..zoo dia kate..hampeh gurau jek..ok ape entry ni..caiyok2 kak huhuhu

Salbie S November 14, 2008 at 12:51 AM  

kan hentam saja-jgn mrh ek!takkanlah nak cmpk org cntik kat zoo plakkan adaa kaa patut?hukhuk

nama org2 yg dikenali tu yg main hentam saja hukhuk

Salbie S November 14, 2008 at 8:22 AM  

zue-apa ek? yg dibetulkn ni lagi best kut kenakan org hahaha utk pengetahuan itu adalah rekaan semata-mata mata kucing, mata gelap, mata-mata hahaha yg takde kena mengena dgn yg hidup atau yg telah tiada hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP