Saturday, November 29, 2008

Tag

Eh! ada pertukaran utk penama2 tag sblm ni!, atas sbb tertentu, peserta nombor 2 mengundur diri walaupun sepatutnya sbgai manusia biasa kita berjalan ke depan hakhakhak so penama tag tlh ditukar tanpa mndapat hak kebenaran dr penama yg hndk ditkr trsbut.Sila rujuk mukasurat 75 Akta Pendaftaran Perniagaan Aku Sendiri hahahaha di halaman "Listen to the reed, how it complains "...dgn kadar segera.Jika terdapat sebarang kemusykilan sila hubungi saya di talian 01010101101001 hikhik Kalau tak mahu di tag sila serahkan SMART TAG anda dgn kadar segera hakhakhakhak


7 comments:

Y A T T Y November 29, 2008 at 9:25 AM  

hahahahaaa!

ade lak org tarik diri ye k.bie..

:D

Salbie S November 29, 2008 at 5:26 PM  

hahahaha dh lama dia tarik diri sndiri hhahaha slama ni sllu tarik bakul je dgn yatty hakhakhak

ALEEN November 30, 2008 at 1:20 AM  

oi oi, kutuk org lagi
aiyayayaya
tak hbs2 lagi ke dgn bakul bakul ni cik kabie oii?
WAHAHHAH

Salbie S November 30, 2008 at 2:03 AM  

sapa tuh yg kena kutuk tu?mana lg sakit kena kutuk atau kena ketuk?

seriadriani November 30, 2008 at 7:58 PM  

nama yg ditag pun tak tahu.. ini boleh tarik diri ke?
tak sakit ke tarik diri? adoiii... dah terjangkit ngan salbie lo pulakkkk

Salbie S November 30, 2008 at 10:07 PM  

hahahah akak nk tarik diri diri gak ke?ok nanti saya sediakn tali ya!akak nk saya tarikkan akak yg kecik molek ni ke mana? Iran, Medan Indonesia, angkasa eh!angkasapuri ke hakhak sebut jerk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP