Tuesday, November 25, 2008

TAG dr asnacutemute(sambil pakai name tag biar kasik dia nmpk hahah)

Aa...tag dr Asnacute.Sila buat tag anda bersama dgn name tag anda tertera di skrin tv hakhakahak aku lawak je okehhh

RULES~
~~Snap your's work station~~

Photobucket

Aku pening gak bila sbt pasal tag ni! apa kebendalah alahnya tag tu?hakhak ingatkn kena pakai name tag agagagagagagaga apa-apaan akuk sih.Memandangkn aku keje menulis sepenuh masa makanya work station aku, mmg aku byk station ar...kat station bus blh, station radio blh, station taxi blh gak, station LRT-next station hakhakhak blh je kan, tu lah gmbr work station aku hehehe kemaskan??? biasalh dolukan aku keje pengemas bilik sbb tu bilik keje aku pn kemas gak hakhakahak eh! byk plak citernya..Apa apapun aku hrp dik asnacutemute tu puas hati dgn gmbr work station aku.Sori...gmbr aku kat station lain2 tk smpat nk snap sebb masa tu aku lupa nak mkn snack hahaha agagagag.

Ada lagi 1 rules kena tag 7 people.So aku nak nge~tag~

Ni yg susah sikit ni! aku tak kenal sapa2 hakhaka nnti aku buat cabutan bertuah dulu ek!Dan...kita lht sapa yg kena okeh!

1.Yatty

2.Aleen tkr kpd pemain simpanan dr GANG BAS SEKOLAH yg bernombor 7-Zue

3.Asna

4.Kepala Labuci

5.Kak Seri

6.zt886

7.Aku sendiri hahah

tak ar...yg ke 7 erm...Daddy Cool


sekian dolu.terima kasih.Bln dpn tag lagi ye Asnacutemute hehehehe

4 comments:

asna cute November 25, 2008 at 11:29 PM  

hohohoho promote2 name gue yoh! Buleh bebenor ler k.bie huitt hehehe.

Salbie S November 25, 2008 at 11:42 PM  

hahahaahahah
hahahah
hahahah
asnacute next month u tag me again ek!i like too hihihikhi

MiSZuE November 26, 2008 at 8:42 PM  

tag nama wakakakaka

nasib aku xde..
selamatttt lalalalala

MiSZuE November 30, 2008 at 10:42 PM  

eh boleh eh main2 tukar2 nama..
hahaha

yelah nnti akan zue buat sila tggu Q hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP