Tuesday, November 25, 2008

Tag dr YaTTy ...nanti nanti hehehe

1.Name one person who made you laugh last night?


Tak pyh tggu org buat saya ketawa sbb saya dh mmg kuat ketawa hakhakhakkahkahakha

2. What were you doing at 0800?


at 0800 ya! buang duit sbyk 8 henget hahahahaha

3. What were you doing 30 minutes ago?


scan diri sndiri hehehhe



4. What happened to you in 2006?


bljr mnlis abc...sampai pandai buat ais abc sendiri hakhakahkah


5. What was the last thing you said out loud?


tak suka ckp kuat2 sbb kita jns bersopan hakhakhak


6. How many beverages did you have today?


3~ air suam2 kuku ku yg sakit menaip ni heheeh, air ribena kanak2 riang dan nescafe eh! bkn2 hard rock cafe ahahahha



7. What color is your hairbrush?


hairbrush?erm none kita guna jari je hakhak


8.What was the last thing you paid for?


paid?simpan list brg2 yg tertulis PAID hahaha.Makanan rasanya...ntah ar lupa ingatan jap hakhakhak

9. Where were you last night?


di dlm blk zzzz-gue kesakitan perut lagi hikhikhik


10. What color is your front door?


what?door?oh! doorbell nk tahu gak ke?hakhak BROWN ar

11. Where do you keep your change?


money changer hahaha

12. What's the weather like today?


panazzzz


13. What's the best ice-cream flavor?


ntah...tak mkn benda sejuk2 nih!


14. What excites you?


ntah lah semua excites kot hikhikhik

15. Do you want to cut your hair?


nope...tk blh rmbut pendek nnti akal gua pendek juga dan tak blh nk berkarya hahahaha


16. Are you over the age of 25?


hahahaha yes!dan kita over gitu hakhakhak


17. Do you talk a lot?


nope...suka mendgr dan berlawak je tak suka ckp byk nnti byk dosa plak hakhak nk jd baik je...jgn sindir2 plak heheh


18. Do you watch the O.C.?


OC...no no n no...kalau OIC tu ada ar hakhakhka OC orang cina, Otak Cantik kan kan hakhak


19. Do you know anyone named Steven?


Cat Steven-org pth yg peluk islam tu


20. Do you make up your own words?


make up muka je hakhakhak


21. Are you a jealous person?


ups!no...jauhkan plzz


22. Name a friend whose name starts with the letter 'A'.


Aleen,Aziera-hahahaha ye ke my fren tuh?hakhak


23. Name a friend whose name starts with the letter 'K'.


no one no one heheheh

24. Who's the first person on your received call list?

.
ntahhhhh

25. What does the last text message you received say?

br msk tadi--tapi maap ek! kwn punya masalh ngra yg kena tlg di selesaikn hehehe


26. Do you chew on your straw?


straw tak tapi strawberi ya ar hahahaa


27. Do you have curly hair?


ikal mayang ulik di ulik je hahahah


28. Where's the next place you're going to?


luar, angkat kain dijemuran hehehe


29. Who's the rudest person in your life?


adalah... yg kurang ajar lah hehehhe



30. What was the last thing you ate?


daging burger-hakhak lapar sih!


31. Will you get married in the future?


InsyaAllah


32. What's the best movie you've seen in the past 2 weeks?


tak suka tgk movie tapi i like to move it move it to somewhere hakhakhak


33. Is there anyone you like right now?


erm erm erm susah nk jwb ni...abaikn je! kita suka makan je tak suka kat anyone hakhaka


34. When was the last time you did the dishes?


sllau memasak,tp sjk menumpang di KL ni kita jarang masak sbb ada bibik, aduh!hilang rasa skill gue hehehe last masak tadi ar! daging burger je!


35. Are you currently depressed?


No...menyusahkn je! kalau join press masuk surat khabar ada bagusnya hahahah


36. Did you cry today?


Hujan je menangis hakhak menangis tanda gumbira suka ar hehehehe


37. Why did you answer and post this?


ntah ar...dh disuruh, belasah je jwab hahahahakkk

38.Luckky person to tag.

Yg lelaki(LUCKY) je yg pompuan (LUCY) tak mauk hakhakah jus joking ek!

Sekian dolu Yatty.Harap puashati dgn jwpn tag ni!lain kali tag lagi dan sila dtg lagi dgn mmbawa tag nama anda ya!hehehehe

6 comments:

Y A T T Y November 26, 2008 at 1:34 AM  

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

pecah dh perutku membaca benda alah nie...terburai abesss....

Salbie S November 26, 2008 at 1:47 AM  

hahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hakhakhakahakahakahakahakahakahakhaka
trburai perut ek!ok ok nanti kita tanam perut terburai anda tuh hahahaha
cupcup cup terburai ke terboroi hahaha

MiSZuE November 26, 2008 at 8:40 PM  

hahahaha..
lawak nk matikkk..
ehekeke

akk ..akk nk tahu x..akk ni cm kawan zue tau..suke nau wat lawak..uwekkkkkkkkkk!!

Salbie S November 29, 2008 at 12:14 AM  

ye ke ZUE?.SO blhlah i jd ur kawan angkat ya?ahaks apa apaan akuk sih
ya ya sy mmg lawak sbb suka kwn dgn biawak yg kat sarawak dibela oleh seorg wak hakhakhak

Salbie S November 29, 2008 at 12:14 AM  

kwn ZUE lucky @Lucy?hehehehe

Salbie S November 29, 2008 at 3:50 AM  

zue-jgn mimpi anda tk kena tag, anda sdg di tag oleh smart tag hakhakhak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP